Obscene Extreme – šílená satanova show

Obscene Extreme
Obscene Extreme (zkr. OEF) je hudební festival zaměřený na žánry extrémního metalu, jako jsou death metal, grindcore, nebo i hardcore punk. Koná se každoročně v Trutnově v okrese Trutnov v Královéhradeckém kraji. Má jít o „nejbláznivější grindcore party v Evropě“.

Jenže toto není pouze „nejbláznivější party“. Jde o démonické běsnění a úchylnou exhibici v jednom. Během akce lze totiž spatřit: nabádání k sexuálním perverzím a úchylkám, nabádání k sebevraždám, věšení za kůži, výprask přes holý zadek a další šílenosti.

Toto všechno vidí děti (potomci návštěvníků)!

Obscene Extreme odmítněte
Proč odmítnou Obscene Extreme? Tato akce otevřeně propaguje a uctívá satana. Kdo se dobrovolně otvírá zlu, musí očekávat duchovní a duševní problémy. Lidé mohou zažívat: strachy bez příčiny, úzkosti, nesoustředěnost, podrážděnost, sebevražedné myšlenky… Obscene Extreme je cesta k posednutí démonem!

„Člověk sklidí to, co zasel“
Bible, Galatským 6,7

Zajímavostí je, že festival nabízí v areálu výhradně vegetariánskou a veganskou stravu. Satan doporučuje nejíst maso. On totiž moc dobře ví, že ten, kdo nejí maso, je lehce duchovně napadnutelný.

Obscene Extreme, podobně jako Brutal Assault, je satanova show!

Obscene Extreme, fotogalerie: